Webecos Cosmetica bij Zensitiv

In mijn schoonheidssalon Zensitiv gebruik ik de producten van Webecos. De huidverzorgingsproducten van Webecos zijn al sinds 1962 op de markt en worden inmiddels met veel succes door veel schoonheidsspecialisten gebruikt in hun salon. De producten van Webecos zijn puur, zuiver en bevatten hoge concentraties geteste ingrediënten en deze voldoen aan de laatste eisen welke worden bepaald door de nationale en internationale cosmetica regelgeving. Bovendien zijn alle producten van Webecos dierproefvrij. Op de producten staat en logo van een afgeronde steen met waterdruppels. Dit staat symbool voor natuurlijkheid, puurheid en zuiverheid. De waterdruppels hebben de steen een gladde textuur gegeven wat symbool staat voor een perfect verzorgde huid.

Huidverzorging voor diverse huidtypes

Uiteraard heeft Webecos verschillende ‘lijnen’ in hun huidverzorgingsproducten. Hierdoor kan ik in mijn salon Zensitiv de juiste producten voor ieder huidtype gebruiken. Zo zijn er producten voor de normale/jonge huid, de rijpere huid, de droge en vochtarme huid, de vette huid, de gevoelige huid en de gecombineerde huid. Voordat ik uw behandeling start zal ik dan ook goed kijken naar uw huidtype en mijn producten daar op aanpassen.

Reiniging

Voor het reinigen van de huid zijn er diverse producten zoals een milk, een cream, een lotion, een foam en en gel. Voor het reinigen van de ogen en oogmake-up is er en zachte remover op basis van bisabolol. Dit heeft een verzachtende en kalmerende werking op de oogleden. Na het gebruik van en cleanser gebruik ik altijd een lotion om de restanten van de cleanser te verwijderen en de poriën weer samen te laten trekken.

Dag-nacht verzorging

Er zijn veel soorten dag- nachtcrèmes van Webecos. Ook hierin is het belangrijk te kijken naar uw huid type en natuurlijk is de persoonlijke voorkeur belangrijk. Zo zijn er speciale dagcrèmes, nachtcrèmes maar ook 24 uurs crèmes. Een van de meest bekende producten zijn de azuleen crèmes van Webecos. Deze zijn voor veel huidtypes bijzonder geschikt door de actieve werkstof uit kamille olie welke een verzachtende en kalmerende werking heeft. Natuurlijk zijn er voor de ogen speciale oogcremes met werkstoffen die een kalmerende, hydraterende een regenererende werking hebben.

Maskers

Tijdens de behandeling in mijn salon Zensitiv wordt er altijd een masker aangebracht wat en zeer belangrijk onderdeel is van de totale behandeling. Een masker zorgt voor dieptereiniging, stimulering en hydratering van de huid. Er is een ruime keuze aan maskers van Webecos. Zo zijn er crème maskers, gel maskers, poedermaskers enz. Ook hierbij is het belangrijk goed te kijken naar uw huidtype en de conditie van de huid. Bij een jongere vette huid is een poedermasker welke hard wordt een uitstekend product maar bij een gevoelige huid en vochtarme huid is het beter een crème masker te gebruiken. Aan de hand van een huidanalyse gebruik ik een voor u geschikt masker.

Peeling producten

Een peeling stimuleert de celvernieuwing en verwijderd de dode huidcellen en is een belangrijk onderdeel van de behandeling. Webecos heeft diverse peeling producten en ook bij het gebruik van dit product is het belangrijk naar het huidtype en de conditie van de huid te kijken. De peeling producten van Webecos bevatten de werkzame stof azuleen uit de kamille olie. In mijn salon Zensitiv gebruik ik een soft peeling of een super soft peeling.

Webecos producten om thuis te gebruiken

Alle producten van Webecos kunt u bij mij kopen in mijn salon Zenstiv. Ik heb een aantal producten op voorraad en heb ik niet het geschikte product op de plank staan dan kan ik het bestellen en heb ik het binnen 1 dag in huis. Wilt u eerst Webecos producten uitproberen dan heb ik een aantal proefmonsters die ik u mee naar huis kan geven.