Gezichtsbehandelingen Zensitiv

In mijn salon Zensitiv kunt u terecht voor een heerlijke gezichtsbehandeling welke vaak nodig is voor het verbeteren van de conditie van de huid. Bij de gezichtsbehandeling kijk ik naar uw huidtype, naar eventuele problemen en hoe ik deze zo snel mogelijk kan verbeteren. Ook kijk ik uiteraard naar welke producten van Webecos ik het beste kan gebruiken om de conditie van uw huid weer zo snel mogelijk op peil kan brengen. Natuurlijk is een gezichtsbehandeling in mijn salon Zensitiv ook uitermate ontspannend mede door een heerlijke klassieke afvoerende gezichtsmassage.

Reiniging van de huid

Alle behandelingen beginnen met het reinigen van de huid. Afhankelijk van uw huidtype gebruik ik hiervoor een milk, een olie of een gel. Na het aanbrengen van het product verwijder ik dit met een warme compres en gebruik daarna een lotion om de poriën weer te sluiten. Voor de reinigen van de ogen is er een heerlijke Webecos oogreiniger die alle make-up verwijderd en een verzachtende werking heeft.

Peeling van de huid

Om de dode huidcelletjes te verwijderen ga ik uw huid behandelen met een peeling creme van Webecos en een zachte roterende borstel. Afhankelijk van uw huidtype pas ik daar ook weer het te gebruiken product aan. Er zijn peelingcremes voor diverse huidsoorten. Zo is er een grovere peeling voor de wat dikkere en meer vette huid en is er een super zachte peelingcreme voor de gevoelige en/of rode huid. Hebt u last van couperose dan zal ik de gebieden waar deze zich bevinden natuurlijk vermijden. Ook de huid rond de ogen is dunner dan de rest van uw gezichtshuid dus zal dat gebied ook niet behandeld worden met een peeling.

Vapazone

Om de huid diep te reinigen en de bloedsomloop te stimuleren gebruiken we vervolgens de Vapazone, of te wel het stoomapparaat. Voordat ik deze gebruik dek ik uw ogen af met wattenschijfjes met een zachte ooglotion. Vervolgens gaan we de huid ‘stomen’ gedurende ongeveer 8 tot 10 minuten. Ook dit is weer afhankelijk van uw huidtype. Na het stomen controleer ik uw huid op eventuele mee-eters, comedonen, of gerstekorrels ook wel milia genoemd, die ik dan eenvoudig kan verwijderen omdat de huid warm en zacht is door het gebruik van de Vapazone.

Masker

Na het gebruik van de Vapazone breng ik vervolgens een masker aan. Ook hierbij kijk ik naar de conditie van de huid en het type huid en pas mijn product hier op aan. Er zijn veel soorten maskers: er zijn maskers die opdrogen en hard worden, er zijn creme maskers, gel maskers en de zogenaamde peeling of maskers. Het is natuurlijk belangrijk te weten welk soort masker je kunt gebruiken en natuurlijk kunt u als klant ook aangeven naar welk type masker uw voorkeur uitgaat. De meeste type maskers moeten ongeveer 10 minuten tot 15 minuten inwerken. Voor de ogen gebruik ik wattenschijfjes met een speciale verzachtende ooglotion van Webecos.