Extra behandelingen schoonheidssalon Zensitiv

Naast de belangrijke verzorging, reiniging en stimulatie van de huid kunt u bij schoonheidssalon Zensitiv ook terecht voor een aantal andere belangrijke zaken op het gebied van uiterlijke verzorging. Zo kunt u bij mij uw wimpers en/of wenkbrauwen laten verven, uw wenkbrauwen laten epileren en gebieden met overbeharing laten harsen. Wilt u niet geheel zonder make-up de deur uit dan kan ik natuurlijk een lichte dagmake-up verzorgen.

Verven van wimpers en/of wenkbrauwen

Wilt u wat meer uitdrukking krijgen door het aanzetten van uw wimpers en wenkbrauwen dan ik ik deze voor u verven. Hiervoor gebruik ik in principe een zelfde product als de kapper gebruikt voor het verven van uw haar. In mijn salon Zensitiv werk ik met het merk Refectocil. Deze is speciaal ontworpen voor de wimpers en wenkbrauwen. Afhankelijk van uw huidtype en kleur van de wenkbrauwen en wimpers bepaal ik de kleur die ik gebruik: zwart, donkerbruin of donkergrijs. Over het algemeen blijft de kleur gedurende vier tot zes weken zichtbaar.

Epileren van de wenkbrauwen

Bij een behandeling in mijn salon Zensitiv hoort ook het epileren van de wenkbrauwen. De vorm en kleur van de wenkbrauwen zijn erg bepalend voor uw gezichtsuitdrukking en daarom is het belangrijk goed te kijken naar verschillende zaken. Hierbij kijk ik naar de oorspronkelijke vorm van de wenkbrauwen en de vorm van het gezicht. Natuurlijk kunt u ook hierbij uw persoonlijke wensen aangeven. Op het moment zijn de wat vollere wenkbrauwen weer in de ‘mode’ maar ik vindt het belangrijker te kijken naar wat het beste bij uw gezicht past. Ik gebruik voor het epileren een automatisch pincet. Deze heeft als groot voordeel dat het vrijwel pijnloos is omdat de haartjes zeer snel verwijderd worden.

Harsen van overbeharing: zie pagina over harsen

Lichte dag make-up

Als u niet geheel zonder make-up de deur van salon Zensitiv uit wilt gaan na een behandeling kan ik voor u een lichte dag make-up verzorgen. Hierbij breng ik een mooie foundation aan die goed bij uw eigen huidskleur past. Vervolgens kan ik naar wens een passende kleur eyeshadow aanbrengen, oogpotlood, mascara en eventueel de wenkbrauwen aanzetten. Om het geheel compleet te maken breng ik nog een mooie lipstick aan.